Apple plănuiește să resusciteze iPod-ul

0
526

Înainte de apariția iPhone-ului, iPod-ul era unul dintre cele mai populare device-uri Apple. Acesta dispunea de o serie de inovații tehnologice la care celelalte companii doar visau. După apariția smartphone-ului însă, iPod-ul și-a cam pierdut din faimă și a fost dat uitării de majoritatea utilizatorilor fiind lăsat să se prăfuiască undeva într-un sertar.

Potrivit AppleInsider, acest lucru urmează să se schimbe într-un viitor apropiat. Unele surse sugerează că Apple intenționează să aducă un nou update seriei de playere audio portabile la sfârșitul anului.

Aceste zvonuri par să aibă sens având în vedere că Apple dorește o schimbare în ceea ce privește serviciile muzicale pe care le oferă. Achiziția Beats de anul trecut a fost primul pas făcut de companie în acest sens. Va veni noul iPod cu un nou serviciu de streaming? Va trebui să așteptăm ca să aflăm.

O altă posibilitate este ca Apple să construiască un player audio cu rezoluție high-end, mai ales după ce Tidal a reușit să ridice puțin ștafeta anul acesta. Cel mai probabil, majoritatea dintre noi ne vom mulțimi în continuare cu iPhone-ul, însă noul iPod ar putea fi o investiție care merită pentru audiofilii împătimiți sau pentru cei care vor să se bucure de serviciul Beats.

Din nefericire, sursele AppleInsider nu au oferit prea multe informații referitoare la specificațiile tehnice ale acestei noi generații de iPod. Având în vedere că portabilitatea este o prioritate, se speculează că device-ul va avea un display de 4 inch și se vor folosi componente ale seriilor mai vechi de iPhone. Cel mai probabil spațiul de stocare va beneficia și el de o îmbunătățire semnificativă.

Rămâne de văzut dacă acest gadget va reuși să își facă loc din nou pe piață. Mulți cred că vremea lui a apus iar în ziua de azi un player audio portabil nu ar atrage prea multă atenție având în vedere varietatea de smarphone-uri care oferă cam tot ce poți să îți dorești într-un singur device.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.