Xperia Z5 ar putea fi noul flagship mult așteptat de la Sony

0
680

Sony tocmai a anunțat recent lansarea lui Xperia Z4, însă acest lucru nu a împiedicat apariția zvonurilor despre Xperia Z5, mai ales prin prisma faptului că Z4 este doar un upgrade modest al predecesorului său.

Dacă aceste zvonuri sunt adevărate, Xperia Z5 ar putea reprezenta un succesor mai potent al lui Z3 și ar putea chiar dispune de mult așteptata schimbare de design de care Sony are nevoie.

Toate aceste informații au fost scoase la iveală pe Twitter de tipsterul Ricciolo, care a dezvăluit în postul său că noul flagship Sony va avea un nou design, o nouă cameră, un nou sensor, lentile mai performante și un software schimbat.

Cuvintele Xperia Z5 nu au fost folosite în post, însă e lesne de înțeles despre ce este vorba. Orice ar fi, așteptarea nu va fi lungă, Ricciola folosind expresia #futureflagnotthatfar.

Acestea nu sunt singurele zvonuri despre Xperia Z5 din ultima vreme. Pe internet a apărut chiar o fotografie cu presupusul device, deși autenticitatea ei este contestabilă. O imagine găsită pe Weibo arată spatele unui device inscripționat Sony și listat ca fiind Z5, însă detaliile și calitatea imaginii lasă de dorit, acel device putând reprezenta orice.

Xperia Z5
Se pot distinge totuși câteva detalii interesante în acea fotografie. Se pare că device-ul dispune de o ramă metalică, la fel ca și Z4. De asemenea, în colțul din stânga sus se observă o cameră cu lentile nu prea mari, acest lucru sugerează că până la urmă telefonul nu va avea stabilizator optic de imagine.

Lăsând la o parte fotografia, au existat zvonuri care menționau și un port USB de tip C, acest lucru nu ar trebui să ne surprindă prea mult până la urmă. S-au mai folosit de asemenea cuvintele „9 month”, care cel mai probabil sugerează o lansare în luna septembrie. Toate aceste detalii coincid cu informațiile dezvăluite de Ricciolo conform cărora nu mai trebuie să așteptăm mult și cu perioada de așteptare de 6 luni între lansarea flagship-urilor cu care Sony ne-a obișnuit.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.