Un bărbat și-a împușcat PC-ul pentru că acesta era prea „încet”

0
458

Un computer învechit poate genera o grămadă de nervi, mai ales dacă acesta se mișcă încet sau se blochează des. Cu toții am trecut prin așa ceva, însă nu cred că mulți dintre noi s-au gândit să recurgă efectiv la violență ca și în cazul lui Lucas Hinch, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Colorado Springs care a fost arestat ieri pentru împușcarea și terminarea computerului său Dell XPS 410.

În urma unui apel de urgență al unui vecin în data de 20 aprilie, poliția locală a ajuns la fața locului în jurul orei 7 p.m pentru a constata că agresorul a aruncat computerul în curtea din spate a casei și l-a împușcat cu un pistol. Acesta a tras nici mai mult nici mai puțin de opt focuri înspre direcția lui terminându-l efectiv. Autoritățile au mai aflat de asemenea că individul avea de gând să-și omoare computerul încă de acum câteva luni deoarece acesta era prea „încet”.

Poliția a confirmat presei că Hinch a fost acuzat doar de utilizarea unei arme de foc în interiorul orașului deoarece legea statului Colorado nu prevede nici un fel de pedeapsă pentru uciderea unui device. În ciuda arestului, Hinch s-a dovedit a fi foarte cooperativ cu autoritățile și nu a arătat nici o urmă de regret. El și-a explicat acțiunea spunând că tocmai a achiziționat o armă nouă și era sătul de vechiul PC care îi dădea bătăi de cap.

Cel mai probabil agresorul va fi nevoit să plătească o amendă, nu se știe cât de mare, însă cu siguranță nu va intra după gratii. Poliția i-a confiscat arma, un pistol de 9mm, însă nu s-a atins de computerul masacrat, acesta fiind lăsat la locul crimei.

Potrivit presei, compania Dell a refuzat să facă vreun comentariu cu privire la această întâmplare. Computerul în cauză a fost achiziționat în 2006 iar faptul că acesta se mișca încet și se bloca des nu surprinde pe nimeni.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.