Apple realizează aplicația prin care utilizatorii de Android pot face tranziția către iPhone

0
883

Seria de smartphone-uri iPhone creată de faimoasa companie americană Apple este recunoscută la nivel global pentru beneficiile sale, reprezentând încă de la lansarea din anul 2007 opțiunea multor persoane care doresc un smartphone foarte util. Odată cu ultima versiune, iPhone 6 lansat anul trecut, tot mai multe persoane au ales să facă tranziția către smartphone-urile create de Apple, în dauna celor cu sistem de operare Android.

Cum Apple pare să aibe un război personal cu Google, firma creatoare de iPhone-uri va lansa către sfârșitul anului o aplicație care va permite transferul rapid de muzică, videoclipuri, conturi de mail, fotografii, bookmark-uri, mesaje și alte date importante în mod simultan de pe un telefon cu Android către un iPhone. În acest proces vor fi incluse și aplicațiile, ceea ce înseamnă că cei care vor face tranziția vor putea beneficia rapid de jocurile preferate sau de funcții foarte utile precum Facebook sau YouTube.

Cei de la Apple își asigură fanii că transferul complet de date va putea fi realizat într-o manieră securizată astfel încât informațiile personale să nu fie expuse. Iar dacă cumva ați crezut că am exagerat mai devreme când am vorbit despre războiul personal dintre Apple și Google, aflați că odată ce tranziția menționată va fi efectuată, utilizatorul va primi un îndemn de a-și arunca telefonul cu Android.

Directorul executiv al companiei Apple, Tim Cook, a declarat în cadrul unei conferințe de presă din luna ianuarie a acestui an că noua aplicație va fi cea mai folosită metodă ca utilizatorii să se descotorosească de platforma mobilă a celor de la Google. Din păcate nu se cunosc informații exacte privind modul cum va funcționa aplicația și nici în cadrul celei mai recente conferințe ale companiei nu s-au anunțat niciun fel de detalii, dar este suficient faptul că noua metodă de schimbare a sistemului de operare apare anunțată pe pagina promoțională care anunță lansarea noului iPhone, care va apărea cel mai probabil în decembrie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.