REVIEW: Pirate Kings [VIDEO]

0
1613

Pirate Kings este la momentul de faţă pe primul loc în top-ul celor mai jucate jocuri gratuite din România pe terminalele cu Android. Acesta îmbină unele dintre cele mai importante aspecte, oferind un gameplay de bună calitate. Dacă eşti pasionat de piraţi sau ai văzut măcar un film cu Jack Sparrow, cu siguranţă acest joc îţi va trezi amintiri.

Nu este foarte atractiv din punct de vedere a acţiunilor petrecute în decursul jocului, întrucât fiecare element devine din ce în ce mai monoton şi te îndeamnă tot timpul să cotizezi cu fonduri reale pentru a beneficia de un gameplay de lungă durată. Singurele acţiuni ce trebuiesc efectuate în acest joc pe Android, fac referire la roata norocului, şi la achiziţionarea de noi iteme din shop.

Odată ce ai învârtit de roată, ai şansa să câştigi diverse premii, printre care bani, şansa de a ataca alte insule, armură cât şi oportunitatea să furi comoara regelui. Toate aceste acţiuni îţi aduc bani, indiferent dacă iei potul cel mare sau nu. Un alt avantaj oferit, este acela de a primi în fiecare zi un bănuţ special, folosit pentru un alt joc de noroc, ce îţi poate aduce mai multe fonduri. Toţi banii pe care îi câştigaţi se duc de cele mai multe ori pe upgradarea insulei, a bărcii sau a altor elemente, astfel încât să îţi ofere şansa să modifici design-ul în funcţie de preferinţă. Punctele pentru roata norocului se actualizează în fiecare oră, însă poţi să îţi inviţi prietenii şi să le primeşti mult mai repede.

https://www.youtube.com/watch?v=cjTjsUm60E4

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.