Bustle şi-a modernizat aplicaţia pentru iOS

0
521

Bustle, site-ul de ştiri pentru femei care are peste 30 de milioane de cititori lunar şi-a lansat noua aplicaţie modernizată pentru iOS.

Deşi vechea aplicaţie a fost doar o clonă a website-ului Bustle, actualizarea le permite utilizatorilor să urmărească peste 50 de subiecte organizate într-un flux de ştiri.

Când deschid aplicaţia pentru prima dată, utilizatorii trebuie să aleagă ce subiecte vor să urmărească. Aceste subiecte se întind de la modă şi frumuseţe până la tehnologie, lucru care permite aplicaţiei Bustle să acopere o arie largă de interese.

După ce au fost alese subiectele, utilizatorul va vedea o gamă diversă de conținut în fluxul de ştiri. De exemplu, fluxul de ştiri va include fotografii de pe Instagram, animaţii, Tweet-uri şi ştiri de la mai multe instituții mass-media populare.

Integrând o selecţie diversă de conţinut într-un singur flux de ştiri, Bustle intenţionează să servească drept un mic magazin pentru un public milenar care trece în mod constant de la o reţea de socializare la alta. Compania a afirmat că peste 75% din traficul site-ului în fiecare lună provine de pe telefoane mobile şi de aceea au lucrat din greu pentru a realiza o puternică experienţă nativă pentru cititori.

Aplicaţia Bustle este disponibilă în acest moment în magazinul de aplicaţii iOS App Store, iar pentru celelalte platforme va apărea mai târziu în acest an.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.