Ashampoo Music Studio 5, GRATIS!

0
720

Ashampoo Music Studio 5 reprezintă o soluţie foarte bună de a crea, edita şi produce fişiere audio: suportă formatele MP3, FLAC, WAV, WMA şi OGG. Iniţial a fost lansat la preţul de 30 de dolari, dar acum poate fi descărcat şi instalat absolut gratis!


Detalii tehnice:

– produs de către Ashampoo;
– versiunea este v5;
– ocupă spaţiul de 47, 8 MB;
– suportă Windows Vista, Windows 7, Windows 8 (32-bit şi 64-bit), .NET;
– este necesară instalarea Framework 4.0.


Termeni şi condiţii:

– programul vine însoţit de o licenţă pe viaţă, pentru utilizare personală. Pentru o utilizare „business”, este nevoie de instalarea lui Ashampoo Music Studio 6.
– poate fi instalat şi dezinstalat oricând doriţi, câtă vreme vă procuraţi key-ul cu licenţa şi descărcaţi programul până ce oferta va expira;
– nu există update-ri gratis. Dacă doriţi asta, e recomandată instalarea lui Ashampoo Music Studio 6 prin care se pot face update-uri gratis câte doriţi;
– nu conţine suport tehnic gratis. Dacă doriţi asta, e recomandată instalarea lui Ashampo Music Studio 6;
– nu se acceptă restituirea sau schimburile. Dacă aveţi probleme cu activarea sau cu înregistrarea, căutaţi ajutor specializat în meniu.

Aveţi dreptul să utilizaţi acest program sau serviciu numai în conformitate cu legile din ţara în care locuiţi. Acest site nu este responsabil pentru vreun tip de comportament ilegal privind utilizarea lui Ashampoo Music Studio 5. Dacă aveţi probleme cu programul, contactaţi producătorul.

Ashampoo Music Studio 5 poate fi descarcat GRATUIT de aici.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.