Smartphone-uri „no name” care surprind cu un raport bun calitate-preţ

0
1182

Telefoanele inteligente au parte de o publicitate ridicată pentru că sunt obiecte indispensabile în zilele noastre. Când aducem în discuţie producători precum HTC, Samsung, Apple, LG etc pronunţăm cuvintele design, capacitate, eleganţă sau poate am ajuns în punctul în care cumpărăm firma ce a câştigat acest renume? Pe piaţa internaţională există smartphone-uri ce se arată mult mai performante dar care nu beneficiază de publicitate. Doar pentru că un telefon nu este popular nu înseamnă că nu este unul dintre cele mai bune dispozitive.

Mai jos puteţi găsi o listă cu cele mai vrednice telefoane inteligente „no name”.

THL 5000

În acest context viaţa bateriei este un plus şi nu un minus. Vechea problemă este transformată în istorie în cazul acestui telefon. THL deţine o baterie 5000mAh într-o carcasă cu mărimi rezonabile. Datorat dimensiunilor, utilizatorii acestui smartphone nu vor întâmpina impedimente atunci când îl vor „arunca” în buzunar.

THL 5000 deţine un ecran de 5 inch IPS având o rezoluţie de 1080p, procesor octa-core MediaTek de 2GHz, 2GB memorie RAM, memorie internă de 16GB şi un slot de card ce permite microSD până la 32GB. Lista de specificaţii este consistentă, acest telefon beneficiază de o cameră externă de 13MP şi o cameră internă de 5MP. De altfel, THL 5000 are şi un alt punct bonus,operează cu un sistem Android.Are atuuri destul de interesante pentru un telefon ce nu a beneficiat de popularitate. Este valabil în S.U.A şi în Marea Britanie la preţul de 259$ respectiv 166£.

THL-5000-650-80

 

 

IUNI U2

IUNI U2 este un produs al pieţei chinezeşti şi este disponibil în magazinele selecte din Asia. Preţul este unul din criteriile de bază atunci când cumpărăm un smartphone iar acest IUNI U2 întrece orice aşteptare. Ca şi componente, găsim un chipset Snapdragon 800, 3GB memorie RAM, cameră de 16 MP şi ca impact vizual un display de 4,7 inch cu o rezoluţie de 1080 pixeli.

Toate aceste aspecte sunt integrate într-o carcasă ce are un design asemănător cu cel al unui HTC One M8 şi al unui HTC OnePlus One.

După cum este menţionat, partea cea mai „strong” la acest telefon este preţul accesibil pentru că lista de specificaţii pare lungă şi promiţătoare. Se poate achiziţiona cu 181$ şi este disponibil în India precum şi în magazinele selecte din Asia.

IUNI-U2

Lumigon T2 HD

Se pare că Lumigon este unul din cele mai elegante şi exclusiviste telefoane „no name”. Nu trebuie să aprindem acest smartphone pentru a ne bucura de aspectul plăcut şi de design-ul original. În plus este rezistent la apă şi la particulele de praf din atmosferă, aspecte ce nu au deteriorat exteriorul foarte atrăgător.

Nici la capitolul de specificaţii nu este sărac, din contră, Lumigon are un display de 4.3 inch cu o rezoluţie de 72o pixeli, procesor Spnapdragon de 1,7GHz şi 2GB memorie RAM.

Cum aspectul exterior şi detaliile tehnice nu sunt de ajuns, smartphone-ul prezentat are o memorie internă de 128GB, cameră foto de 13MP şi rulează cu sistemul Android 4.4 KitKat. Este disponibil în magazinele din Europa, Danemarca şi S.U.A. Preţul său este de 4.449 DKK în Danemarca şi 438£ în Marea Britanie deşi oficial nu a fost lansat acolo.

Lumigon-T2-HD

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.