Astăzi va fi anunțată lansarea noului serviciu de streaming Apple Music

0
574

In cadrul recentei conferințe Midem Music Industry de la Cannes, CEO al Sony Music Doug Morris a confirmat faptul că azi Apple va anunța lansarea noului său serviciu de streaming muzical în cadrul conferinței sale anuale WWDC (Worldwide Developers Conference), potrivit unui raport de la VentureBeat.

Un asemenea anunț era așteptat să fie făcut de ceva vreme în cadrul WWDC, Morris dezvăluind părerea sa despre acest eveniment, ca și unul din veteranii industriei muzicale. Potrivit acestuia, Apple revitalizează incursiunea în lumea streaming-ului muzical prin această lansare pe care o vede ca un punct critic, de la care industria muzicală își va redobândi gloria pierdută.

7

In continuare Morris a comentat despre celelalte modele de streaming sprijinite de publicitate, menționând că Spotify nu a fost profitabil niciodată dar e convins că Apple va reuși să facă profit cu noul său serviciu de streaming muzical.

Săptămâna trecută WSJ anunțase prețul noului abonament la serviciul Apple Music de 10 dolari pe lună cuprinzând acces nelimitat la muzică, în condițiile lipsei sprijinului oricărui suport de publicitate. Bazat pe recenta cumpărare a brand-ului Beats Music, noul serviciu de streaming al celor de la Apple va oferi în afara abonamentului și posturi radio personalizate sau playlist-uri specializate.

Incă de vineri Apple ar fi semnat înțelegeri cu Sony Music, Universal Music Group sau Warner Music Group, așteptându-se anunțul oficial azi, în cadrul primei zile a conferinței WWDC ce va avea loc în Moscone Center din San Francisco.

In cadrul acestei conferințe sunt așteptate mai multe informații despre intențiile Apple, unul dintre zvonurile cele mai interesante arătând posibilitatea intrării companiei în industria de căutare.

Oricum, vom afla cât de curând noutățile celor de la Apple, așteptându-se detalii despre noul sistem de operare iOS 9, despre aplicațiile de sine stătătoare ce vor fi lansate pentru Apple Watch sau despre noul Apple TV dezvoltat în colaborare cu rețeaua TV CBS.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.