Noul Guitar Hero va include muzică mai multă și mai variată

0
486

În cadrul conferinței E3 din acest an vom afla noi detalii legate de modul în care va funcționa noul joc Guitar Hero, incluzând diferențele dintre muzica disponibilă online și cea on-disc. Noul dezvoltator FreeStyleGames anunță o schimbare majoră pentru joc, în primul rând prin introducerea multor melodii ce provin dintr-o varietate de stiluri muzicale, precum heavy metal, metalcore, punk, grunge, rock alternativ, dubstep, pop sau muzică electronică.

Prin Guitar Hero Live vă veți putea destinde ascultând piese celebre ale unor artiști precum Rolling Stones, The Killers, Green Day sau Red Hot Chili Peppers, sau puteți opta pentru a vă energiza cu creații muzicale de la Judas Priest, System of a Down sau Pantera.

Directorul companiei FreeStyleGames, Jamie Jackson, a acordat un interviu în care a vorbit despre ce anume i-a inspirat în alegerea melodiilor pe cei care lucrează la producția ultimei versiuni din franciza Guitar Hero, care va fi lansată în acest an. El a spus că deși membrii companiei sunt mari fani ai muzicii rock, s-a luat în considerare faptul că muzica în general a cunoscut multiple transformări de-a lungul ultimilor ani și că datoria producătorilor este să aibe orizonturi cât mai largi în privința ei. Desigur că varianta cea mai simplă și poate mai plauzibilă e aceea că în spatele schimbării sistemului de melodii de la Guitar Hero se ascunde conceptul de marketing, dar oricum ar fi, câteva elemente suplimentare nu au de ce să-i deranjeze pe fani. Jamie Jackson a ținut să menționeze că din zona heavy metal utilizatorii de Guitar Hero Live se vor putea bucura atât de creații muzicale actuale, cât și de clasici, adică titani precum Judas Priest, Iron Maiden sau Metallica.

Fiind întrebat de ce nu va exista o chitară ritmică pe noua versiune de Guitar Hero, Jackson a dat de înțeles că asta ar fi inutil pentru că se dorește de către producători ca utilizatorul să fie, practic, starul chitarei.

Jocul Guitar Hero Live va fi lansat undeva în preajma sărbătorilor de iarnă pentru platformele Playstation 3, Playstation 4, Wii U, Xbox 360 și Xbox One, urmând ca ulterior să fie disponibil și pentru iPhone.

Guitar Hero Live poate fi achiziționat prin precomandă de la eMAG, dând click aici

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.