ASUS aduce pe piaţă un computer complet automatizat

0
522

Cei de la ASUS ne-au surprins de fiecare dată, însă niciodată ca acum, când în cadrul ultimului eveniment desfăşurat în Taiwan la Computex au prezentat un prototip de carcasă/computer capabil să ofere acces la componentele hardware doar prin simpla apăsare a unui buton. Personal, este pentru prima dată când văd un astfel de sistem în formulă completă şi nu în filme, întrucât niciodată producătorii, din informaţiile pe care le-am găsit pe internet, nu au pus în vânzare un astfel de computer, complex, capabil să ofere o experienţă unică atunci când vorbim de carcase şi modul lor de a interacţiona cu utilizatorul.

gggg

 

Aceştia au colaborat cu În Win în conceperea viitorului computer, o companie destul de cunoscută atunci când vine vorba de carcase de bună calitate. Cei de la ASUS au îmbinat utilul cu plăcutul, au integrat atât o parte estetică, o parte a designului de bună de calitate cât şi o zonă practică, oferind posibilitatea de a avea acces la componentele hardware mult mai repede şi măi uşor, fără a mai fi nevoie de o altă unealtă pentru desfacerea acestuia.

Din păcate la momentul de faţă nu avem nici-o informaţie cu privire la data de lansare sau preţul real al acestuia, însă ne aşteptăm să primim noi veşti până la sfârşitul acestui an.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.