PlayStation 4 va avea un spațiu de stocare mult mai mare decât de obicei

0
654

Compania japoneză Sony Computer Entertainment a făcut un anunț oficial cum că a lor consolă PlayStation 4 va avea o capacitate de stocare dublă față de cea actuală, urmând ca în curând să beneficieze de 1TB (1000GB).

Vestea nu poate fi decât de bun augur pentru pasionații de gaming, ținând cont de evoluția permanentă și ireversibilă a jocurilor de top odată cu trecerea anilor, ele solicitând tot mai mult spațiu de stocare pentru a putea fi rulate.

Deși nu e un secret pentru nimeni că mulți au reușit deja să înlocuiască singuri hard-drive-ul de la PS4 cu unul mai puternic, vestea celor de la Sony vă poate scuti de un efort în plus și nu oricine este priceput în demontarea și asamblarea unei console.

Pe lângă versiunea cu spațiul de stocare de 1000 GB, PS4 va mai veni într-o variantă nouă despre care nu se cunosc deocamdată prea multe informații. Știm însă cu certitudine că ambele versiuni noi ale consolei vor avea parte de un design îmbunătățit ce le va permite să consume mai puțină energie electrică și să cântărească mai puțin în comparație cu primele variante de PS4. Se zvonește că și prețurile lor vor fi mai mici, mergandu-se pe principiul cum că piesele noi pe care cei de la Sony le vor adăuga în componență au necesitat investirea unor sume mai reduse de bani decât s-a întâmplat de obicei în cazul consolelor de acest gen.

Cele două modele noi sunt denumite CUH-1215A și CUH-1215B, urmând să fie prezentate oficial cel mai probabil pe 15 iunie în cadrul târgului de jocuri E3 din acest an. Așadar, abia după aproximativ două săptămâni vom ști exact de ce anume sunt capabile noile versiuni de PlayStation 4 și ne rămâne să sperăm că dezvoltatorii japonezi ai consolei vor introduce în sfârșit și un suport Wi-Fi de 5GHz, pentru că lipsa acestuia a cauzat multe probleme celor care locuiesc în zone care abundă de rețele de tip wireless.

PlayStation 4 poate fi cumpărat de aici

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.