Noul Microsoft Lumia 940XL va reprezenta o concurență serioasă pentru Samsung Galaxy S6

1
764

Un nou smartphone produs de către Microsoft și cu o variantă de Windows instalată pe el va fi lansat în curând, cel mai probabil peste câteva luni.

Viitorul device poartă denumirea de Lumia 940XL și încă nu putem ști dacă va sosi pe piața IT echipat cu Windows 10 sau cu mai vechiul Windows Phone, dar tindem să alegem prima variantă dacă e să luăm în considerare faptul că smartphone-ul va reprezenta o concurență serioasă pentru altele precum Samsung Galaxy S6, Sony Xperia Z3+ sau HTC One M9, din punct de vedere al specificațiilor.

Noua creație a celor de la Microsoft dispune de un display destul de generos, fiind de 5, 7 inci și de tip QHD, destinat să afișeze fotografii realizate cu una dintre cele două camere ale device-ului, de 20 respectiv 5 megapixeli. Camera principală este capabilă de multe operații interesante precum stabilizarea optică a imaginii, captura dublă, detectarea feței, tehnologie de tip PureView, autofocus, filmare la calitatea 4K și altele, în timp ce camera frontală de 5MP este ceva mai săracă în funcții.

Procesorul Snapdragon 810 de 8 nuclee împreună cu memoria RAM de 3 GB vor face posibilă rularea unei sumedenii de aplicații utile, iar spațiul de stocare de 32 GB va permite colectarea multor fișiere ce țin de muzică, filme sau jocuri.

În rest, funcții ce pot fi considerate deja indispensabile smartphone-urilor precum conexiune de tip Wi-Fi sau GPS, vor fi și ele prezente pe Lumia 940XL.

Smartphone-ul creat de Microsoft iese în evidență și pentru faptul că dispune de tehnologia scanării irisului drept măsură de securitate, necunoscandu-se momentan detalii privind situațiile în care aceasta va fi pusă în practică.

Materialul din care este construit device-ul va fi unul destul de dur, pentru că la prima vedere acesta pare să fie metalic. E de reținut și că telefonul va ieși pe piață în 5 variante de culori diferite.

Deocamdată nu se cunosc detalii privind un preț de pornire pentru Lumia 940XL, dar putem face presupunerea firească cum că acesta va fi unul destul de exorbitant.

DigiPedia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.