Un nou joc Lego asemănător cu Minecraft-ul

0
1139

În urmă cu o săptămână a apărut zvonul  că cei de la Lego doresc să creeze un joc similar cu Minecraft-ul și se pare că este adevărat! Warner Bros. Interactive, TT Games și grupul Lego au lansat jocul luni pe Steam în stadiul beta. Lego Worlds este un joc video de construcție open-world similar cu popularul joc Minecraft creat de Markus Persson alias Notch.

lego2

Jocul a fost dezvoltat de compania Games TT, aceeași firmă care a construit jocurile de aventură Lego pentru ambele platforme, PC și console. Jucătorii Lego Worlds pot construi propria lor lume bucată cu bucată sau pot folosi structuri prefabricate ca un punct de pornire. Există, de asemenea, instrumente de amenajare a teritorului pe scară largă care vor face ca reparațiile de mare întindere să fie mai ușoare și mai puțin consumatoare de timp.

lego

Mai mult, jucătorii vor avea mai multe moduri de a explora lumi virtuale și o varietate de personaje și creaturi cu care pot interacționa. Lego a declarat că intenționează să adauge modalitate de multiplayer în viitor.

Jocul Lego Worlds are mai multe caracteristici comune cu Minecraft-ul dacă te uiți mai atent. De exemplu, stadiul beta al jocului Lego Worlds pe Steam este similar cu stadiul jocului Minecraft dezvoltat de Mojang, permițând jucătorilor să joace versiuni incomplete și care oferă feedback de-a lungul drumului. De fapt, jocul Minecraft a influențat în mare măsură pragul beta al Lego Worlds.

Jocul Lego Worlds este disponibil în stadiul beta pe Steam la prețul de 14.99 de dolari și nu știm exact cât timp va rămâne în acest stadiu sau dacă prețul va crește când jocul va fi lansat complet. Personal sunt foarte entuziasmat de acest nou joc Lego deoarece am experimentat aproape toate jocurile de până acum precum Lego Universe, Lego Ninajgo: Nindroids etc și mai ales că am jucat jocul Minecraft aproape 3-4 ani fără oprire, deținând astfel și un server multiplayer.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.