Au apărut primele imagini oficiale cu filmul Warcraft

0
549

Filmul Warcraft, bazat pe celebra serie de jocuri video cu același nume, se află în faza de producție de câțiva ani și abia de o zi s-au scurs mostre oficiale din el.

Compania americană producătoare de filme numită Legendary Pictures a expus publicității primele două imagini din film, care îl înfățișează pe unul din personajele principale ale producției, un orc pe nume Ogrim a cărui voce va fi creată de fostul actor din True Blood, Robert Kazinsky:

warcraft_orgrim_action-932x621

warcraft_orgrim-819x1024

Personajul a fost creat de către compania americană de efecte vizuale Industrial Light and Magic, care a fost fondată de George Lucas.

Filmul Warcraft se anunță a fi o producție 3D care va ilustra aventuri fanteziste ce au loc în urma ciocnirii a două lumi bazate pe universul creat de Blizzard Entertainment. Avându-l director pe Duncan Jones, scenariul a fost scris de acesta împreună cu Charles Leavitt și Chris Metzen. Warcraft este produs de către Charles Roven, Thomas Tull, Jon Jashni și Alex Gartner, fiind o producție a Legendary Pictures, Blizzard Entertainment și Atlas Entertainment.
Producători executivi ai filmului sunt Stuart Fenegan, Jillian Share, Brent O’Connor și Michael Orhaime împreună cu Paul Sams de la compania producătoare de jocuri video Blizzard Entertainment. Co-producători sunt Rob Pardo, Chris Metzen și Nick Carpenter care colaborează împreună cu Rebecca Steel Roven.

Cei de la Legendary Pictures au programat data lansării filmului Warcraft în cinematografe pentru 10 iunie 2016, ceea ce ne poate da ușor de bănuit că producția ar putea fi un blockbuster al verii, mai ales că și în distribuția sa găsim nume sonore.
Dominic Cooper îl va interpreta pe regele Llane Wrynn, Ben Foster va fi Medivh, Travis Fimmel va fi Anduin Lothar, Ben Schnetzer va fi Khadgar și Ruth Negga va fi Lady Taria, în timp ce în rândul The Horde îl avem pe Clancy Brown jucându-l pe Blackhand, pe Toby Kebbel care va fi Durotan și pe Daniel Wu care îl va interpreta pe Gul’Dan. Personajul interpretat de Paula Patton, Garona, va fi prins în mijlocul celor două oști.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.