Facebook pregăteşte o nouă schimbare pentru Messenger

0
432

Messenger primeşte noi îmbunătăţiri din partea celor de la Facebook, noi upgrade-uri ce promit să îi ţină pe utilizatori cât mai aproape de platformă. Atunci când vine vorba de platformele de mesagerie, precum cele de la Tango, WhatsApp, Viber, Skype sau Facebook Messenger, întotdeauna în spatele lor există o competiţie, un loc în care marile companii se întrec în a deveni cele mai bune, atât pe plan profesional cât şi financiar. Pentru ca toate aceste sisteme de mesagerie online să poată fi folosite la standarde ridicate şi să vă ofere un maxim de confort, dezvoltatorii sunt întotdeauna în căutare de soluţii pentru upgradarea şi conceperea unui mod mult mai interesant de a interacţiona cu fereastra de chat.

De data aceasta a venit timpul schimbării pentru cei de la Facebook, vrând să introducă în modulul de mesagerie o interfaţă de gaming, prin care utilizatorii să poată juca în timp real cu prietenii unele dintre cele mai interesante şi mai atractive jocuri. Cu siguranţă aţi folosit Yahoo Messenger, sistemul lor clasic de chat prin care puteai să interacţionezi prin diferite metode cu receptorul, inclusiv să te joci jocuri în doi, astfel încât să nu mai fii nevoit să deschizi un nou tab în browser pentru efectuarea unei astfel de operaţii.

Conform informaţiilor primite, cei de la Facebook nu au relatat nimic cu privire la o dată oficială de lansare, însă sistemul fiind uşor de conceput ar trebui să dureze doar câteva săptămâni.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.