Instanţa a găsit compania Samsung vinovată în ceea ce priveşte modul de proiectare a gadgeturilor fiind asemănătoare cu cele Apple

0
498

Curtea de Apel din Statele Unite a afirmat că Samsung a încălcat din nou modul de proiectare ale gadgeturilor lor, având unele asemănări precum cele marca Apple. Cu toate aceastea, gadgeturile sunt aflate pe piaţă dar s-au luat unele măsuri în această privinţa.

Compania Samsung a fost amendată cu 930 milioane dolari, aproximativ 382 milioane dolari sunt pentru încălcarea ramurii comerţului. Avândîn vedere că instanţa de apel a anulat decizia de la judecătorul Lucy Koh, această suma va fi acum reconsiderată.

Samsung a cerut un recurs la sfârşitul anului trecut la Curtea de Apel SUA, susţinând că amenda de 930 milioane dolari este excesivă şi nejustificată. Curtea de Apel a afirmat că amenda decisă de judecătorul Lucy Koh este justificată, ţinându-se cont că Samsung s-a folosit de designul gadgeturilor Apple pentru propriul interes.

De-a lungul timpului compania Samsung a fost amendată cu 1 miliard de dolari daune, dar aproximativ 450 milioane dolari au fost recuperaţi de aceştia din cauza unei greşeli de calcul.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.