Teaser nou apărut pentru viitorul joc Doom

0
472

Mult-așteptatul joc care se anunță a fi o reală revitalizare a celebrei serii Doom, are un nou trailer. Nu știu însă cât de relevant mai poate fi un trailer al unui joc, ținând cont de evoluția permanență a jocurilor video care solicita specificații tot mai mari pentru a putea fi rulate la un nivel decent și parcă vezi mult prea puțin din ce este de văzut, dacă iei în considerare doar trailerul.

Unde mai punem faptul că noul teaser pentru Doom 4 este foarte scurt, având o durată de doar 12 secunde, dar totodată este foarte dur. Trailerul a fost lansat de firma producătoare a jocului, id Software, iar în el putem vedea cum se pregătește o pușcă de acțiune, cum un soi de zombie își face apariția cu aruncătoare de rachete în spinare și… cam asta a fost tot. Iată trailerul:

Excluzând acest video, cei care produc jocul anunță că noul Doom va fi mai sângeros și mai macabru ca niciodată, iar nouă nu ne rămâne decât să ne convingem de acest lucru odată cu conferința anuală E3 care va avea loc undeva prin iunie și unde jocul va fi prezentat mult mai în amănunt.

Co-fondatorul companiei id Software, John Carmack, a declarat că Doom 4 va arăta de 3 ori mai bine decât arată jocul Rage, fiind proiectat încât să ruleze la 30fps în versiunile pentru Xbox și PS. În varianta pentru Windows, Doom 4 este destinat să ruleze la 60fps. De asemenea va fi disponibilă o variantă multiplayer a jocului, care va rula tot la 60fps.

Noul joc Doom, cunoscut mai mult ca Doom 4, este succesorul jocului Doom 3 din 2004 și va fi disponibil în variantele pentru Playstation 4, PC și Xbox One. Deși s-a anunțat producerea sa încă din anul 2008, nu se cunosc nici până acum informații privind o dată exactă pentru lansarea pe piață al lui Doom 4.

Doom 4 va fi publicat de către Bethesda Softworks, având un storyline scris de către Graham Joyce, un fost scriitor britanic decedat anul trecut care a câștigat de-a lungul carierei sale numeroase premii.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.