Automatic Labs anunță cel de-al doilea adaptor pentru mașini

0
470

Automatic Labs, o firmă americană si totodată creatorii aparatului de monitorizare conectat la vehiculul tău cu ajutorul Bluetooth, a dezvăluit cea de-a doua generație de adaptoare pentru vehicule împreună cu o aplicație care va extinde utilitatea adaptorului exponențial.

Noul adaptor, care se conectează la portul OBD-II găsit la aproape fiecare vechicul vândut în Statele Unite ale Americii din 1996, dispune de un conector îmbunătățit care va fi compatibil cu cele mai multe vehicule. Senzorul are, de asemnea, mai multe caracteristici integrate precum GPS-ul certificat pentru iPhone, iar acum acesta suportă fluxurile de date Bluetooth duale: una pentru aplicația mobilă Automatic și cealaltă pentru aplicațiile terțiale.

mas23

Galeria aplicației Automatic dispune de mai mult de 20 de aplicații de la terți destinate pentru toate tipurile de șoferi. De exemplu, există o aplicație care ajută la creșterea productivității și siguranței, o altă aplicație care te ajută să reduci numărul de kilmoetrii, o aplicație de la Nest care va ajusta în mod automat termostatul pe drumul spre casă de la locul de muncă, o aplicație pentru a ajuta conducătorii auto tineri și, desigur, aplicații pentru cei care doresc să vadă datele de performanță a mașinii lor în timp real.
Cei ce doresc să creeze aplicații pentru platformă pot face acest lucru prin intermediul Automatic Developer, disponibile acum pentru toti dezvoltatorii amatori.

Cea de-a doua generație a adaptorului Automatic costă 99.95 de dolari și este compatibilă cu iPhone 6 și, mai nou, cu iOS 7, precum și telefoanele Android care au versiunea 4.0 sau cu cel mai nou sistem de operare mobil creat de Google.

De precizat este faptul că cele trei aplicații care monitorizează performanța vehiculului în timp real sunt disponibile numai pentru iOS, iar pentru Android vor fi disponibile în curând. Vei avea nevoie, de asemenea, de cea de-a doua generație a adaptorului Automatic creat de Automatic Labs.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.