LG revoluţionează display-urile OLED

0
510

Este bine ştiut faptul că cei de la LG sunt unii dintre cei mai mari dezvoltatori de televizoare şi ecrane din lume, beneficiind de unele dintre cele mai bune şi mai performante tehnologii de ultimă oră. De data aceasta cei de la LG se pot lăuda cu încă o inovaţie în domeniu, cu un display OLED de foarte bună calitate, capabil să preia orice formă. Noul display are doar un milimetru în grosime şi poate fi pliat în funcţie de preferinţele clientului, beneficiind totodată şi de un sistem magnetic de prindere, care, conform spuselor celor de la LG nu prezintă absolut nici-o distorsiune.

Ecranul poate prelua forma în funcţie de stativul magnetic, beneficiind de o gamă variată de modele. cei de la LG cu siguranţă nu vor să lanseze un astfel de ecran doar sub formă de proiect, mai degrabă, îl vor integra într-un Smart TV, oferind-ui astfel oportunitatea utilizatorului de a se conecta la unele dintre cele mai bune aplicaţii din lume. Display-ul are o dimensiune de 55 de inci şi cântăreşte doar 1,9 kilograme, însă dacă acesta va fi integrat pe viitor într-o carcasă de televizor, dimensiunile şi greutatea vor fi modificate, dar nu foarte mult.

Ca un exemplu concret prin care va pot confirma faptul că cei de la LG sunt unii dintre cei mai mari şi buni producători de display-uri din lume, Apple Watch, mai exact compania Apple care a apelat la LG pentru display-ul noului lor ceas inteligent.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.