Baterie externă Xiaomi de 10.000 mAh

0
1470

În ciuda faptului că Xiaomi nu este o firmă suficient de cunoscută la noi în ţară, produsele au o calitate de invidiat. Raportat la calitate-preţ, cei de la Xiaomi au lansat de fiecare dată produse adaptate în funcţie de preferinţele şi buzunarele fiecărui utilizator, astfel încât orice persoană să poată să îşi permită să achiziţioneze unul dintre produsele lor. Compania stă foarte bine şi pe producţia de baterii externe, dedicate în special celor ce au nevoie de mai multă autonomie, pentru telefon sau tabletă.

SKU236908-09

Modelul Xiaomi de 5.1V respectiv 2.1A – 10.000mAh este capabil să ofere o durată de viaţă mai lungă a bateriei, atunci când nu dispunem de o conectivitate direct de la priză. Este foarte mică, uşor de cărat şi poate fi luată cu uşurinţă atunci când plecaţi în vacanţă, în vizite la rude sau la prieteni. Ţinând cont de capacitatea uriaşă de 10.000 de mAh, aceasta este capabilă să livreze suficient de multă energie telefonului sau tabletei, pentru o perioadă cât mai lungă de utilizare.

SKU236908-01

 

Acumulatorul extern dispune de două porturi, unul dedicat încărcării propriu-zise si celalalt pentru livrarea energiei electrice. Pentru a vă uşura munca, dezvoltatorii de la Xiaomi au adăugat şi câteva leduri indicatoare, ce au rolul de a vă anunţa cu privire la starea energiei rămase.

Produsul poate fi achiziţionat de pe BangGood.com la preţul de $18,65.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.