Batgirl sosește în „Batman: Arkham Knight”

0
753

Mult râvnitul joc Batman: Arkham Knight a fost lansat de aproape două săptămâni și realizatorii lui se pot mândri deja cu un număr impresionant de gameri care se declară încântați de el. Ca în orice alt joc video de acțiune-aventură, și în creația celor de la Rocksteady Studios sunt bine-venite prezențele feminine, mai ales dacă ele sunt și „puse pe scandal”.

Dacă temutul Joker o are de partea sa pe Herley Quinn, personajul principal pozitiv nu putea fi mai prejos și va putea fi oarecum ajutat și el de o altă femeie fermecătoare și capabilă de a ține piept cu brio adversarilor: Batgirl. Singura problemă e că ea va acționa singură în joc, adică nu-i veți putea vedea simultan și pe Batman și pe Batgirl, dar deocamdată asta nu pare să deranjeze pe cineva, dacă e să ținem cont de reacțiile apărute deja pe Internet privind introducerea noului personaj. Iar dacă vedem trailer-ul, putem înțelege mai bine de ce:

Adăugarea personajului Batgirl care va face posibilă eliminarea temporară al Cavalerului Întunecat din peisaj, ar putea însemna în mod ironic cea mai semnificativă îmbunătățire adusă jocului. Trebuie să recunoaștem că oricine este fascinat de o tipă badass capabilă să-i cumințească prin mijloace cât mai dureroase pe cei obraznici, fie și într-o creație virtuală.

Barbara Gordon, cea care va acționa sub pseudonimul Batgirl, este nevoită să înfrunte o armată de vasali ai lui Joker în DLC-ul numit Batgirl: A Matter of Family. Joker îl ține prizonier pe tatăl eroinei și a amenințat-o pe aceasta că îl va omorî în cazul în care Batman decide să participe la luptă.

DLC-ul Batgirl: A Matter of Family va putea fi cumpărat cu 7$ începând de pe 14 iulie, fiind destinat celor care au jocul Batman: Arkham Knight pentru Xbox One și Playstation 4. Cei de la Rocksteady Studios au anunțat că DLC-ul va putea fi folosit în viitorul apropiat și de pe PC, însă nu se știe exact când.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.