Bicicleta electrică Faraday Porteur a ajuns în sfârșit pe piață

0
684

Au trecut aproape trei ani de la anunțarea bicicletei electrice Faraday Porteur iar acum, cu ajutorul unei campanii Kickstarter finalizată cu succes, aceasta a ajuns în sfârșit pe piață. Bicicleta are un design plăcut ochiului și vine în două variante de culoare: British Racing Green și Classic White iar prețul ei va fi de 3,500 de dolari.

Nu s-au schimbat prea multe de la prima prezentare din 2012. Cadrul bicicletei este disponibil în trei mărimi, toate având același preț. Cea mai mică variantă are un cadru de 51 cm, urmată de varianta medie de 55 cm iar cea mai mare are cadrul de 59 cm. Dispune de un schimbător de viteze Shimano Alfine în 8 trepte și frâne pe disc Shimano. Cauciucurile măsoară 66 cm iar greutatea totală a ebike-ului este de 17.6 kg. Porteur se pornește cu ajutorul unui buton atașat pe cadru iar farurile LED se activează automat la lăsarea întunericului.

Bateria cu Litiu de 240 Wh se încarcă în mai puțin de trei ore iar la pachet cu bicicleta vor veni și două încărcătoare, posesorul va putea lăsa unul acasă și unul la birou. Ebike-ul este echipat din fabrică cu apărătoare din lemn de bamboo însă suporturile din față și din spate sunt doar opționale, ele ridicând prețul total la 3,850 de dolari. La acest preț, bicicleta cu siguranță nu se mai încadrează în categoria de buget, obligându-i pe mulți să se mulțumească doar cu varianta standard.

Porteur este disponibil acum prin intermediul unor magazine de specialitate sau poate fi comandat direct de pe site-ul oficial. Cu toate că lansarea bicicletei a fost anunțată oficial încă nu se cunoaște data când va începe livrarea.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.