Biroul personalizat Star Trek Enterprise ce l-ar face gelos pe Scotty

0
714

Atât fanii porecliți trekkies, cât și restul admiratorilor celebrului serial Star Trek recunosc faptul că acesta a reprezentat mai mult decât un simplu serial SF de televiziune, se poate spune fără exagerare că a fost un adevărat univers, imaginat de creatorul său Gene Roddenberry.

Cuprinzând nu mai puțin de șase serii de seriale și zece filme artistice, franciza Star Trek se află la ora actuală pe locul doi în ierarhia francizelor SF, după la fel de celebra serie Doctor Who.

Chiar dacă seria originală n-a durat decât trei sezoane, fiind depășită ca și rating de seria Star Trek Generația Următoare, aceasta a avut și încă are o mulțime de fani în toată lumea, printre ei numărându-se și Liu Dejian, CEO al NetDragon Websoft, compania de gaming din China al cărui sediu este copia fidelă a navei spațiale USS Enterprise.

Recent, unul dintre cei mai înfocați trekkies, americanul Jack Geiger a avut parte de o surpriză de proporții oferită de prietena sa Christina Haberkern care a fost ajutată în această privință de echipa emisiunii ”Super-Fan Builds” condusă de veteranul din industria filmului Tim Baker.

Cunoscând pasiunea prietenului său pentru tot ce presupune serialul Star Trek, Christina a contactat echipa care se laudă că poate construi orice decor sau obiect văzut în orice film. Impreună au stabilit să construiască pentru Jack un birou special, format dintr-o masă și un scaun personalizate gen Star Trek.

A fost destul de dificil să se găsească un obiect ce lipsea din uriașa colecție de gadget-uri ale lui Jack Geiger, acesta având până și un tatuaj respectabil pe partea posterioară a gambei, reprezentând figura și autograful personajului său favorit, Spock, interpretat de regretatul actor și regizor Leonard Nimoy.

In final, talentata echipă condusă de experimentatul Tim Baker a proiectat și construit o masă utilizând ca model principalul disc al navei USS Enterprise și un scaun accesorizat în același sens, demn chiar de căpitanul Kirk.

Confecționat din spumă poliuretanică rezistentă și rășină din fibră de sticlă, cablat astfel încât să afișeze precis toate luminile de la bordul originalului, biroul surpriză arată gata de a explora alte galaxii. Si chiar dacă acest lucru nu se poate, biroul este echipat totuși cu un hub USB cu ajutorul căruia poți naviga măcar pe web, un univers la fel de interesant.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.