Bitdefender a fost premiat pentru a doua oară consecutiv drept cel mai bun antivirus din lume

0
1352

După ce anul trecut cei de la Bitdefender au câștigat titlul de cel mai bun antivirus din lume, iată că și de data acesta românii au învis. Oamenii de la bitdefender se pot lăuda la orice oră cu produsul lor, ei sunt cei care au reușit să obțină de două ori consecutiv titlul de cel mai bun antivirus din lume, au arătat străinilor ce înseamnă cu adevărat o echipă de IT românească.

Raportul privind sistemul de testare Bitdefender ne spune că „Bitdefender is Product of the Year 2014, with Advanced+ awards in all eight main tests, Real World Protection winner, Proactive Winner, joint Performance winner, joint Removal winner. It has an updated, very user-friendly interface of the year”.

Conform spuselor acestora se pare că Bitdefender a câștigat la toate categoriile, printre care și titlul de cea mai bună interata a anului.

Andreas Clemenți, CEO al AV-Comparatives a declarat „€™De-a lungul unui an de testare intensivă, Bitdefender a rămas fidel reputației pe care și-a construit-o, aceea de soluție de securitate cu o protecție fără cusur și extrem de ușor de utilizat. De altfel, în toți anii în care am testat produsele companiei, Bitdefender a dat dovadă de forță, inovație, agilitate și o bună cunoaștere a nevoilor clienților și a schimbărilor din mediul securității cibernetice”

Singurul concurent care iar fi putut pune bețe în roate lui Bitdefender ar fi fost Kaspersky, antivirusul rusesc care s-a descurcat și el destul de bine în anul 2014, însă laboratorul de testare a constat că antivirusul românilor este cu mult mai bun.

Cătălin Cosoi, șeful de la Security Strategist, Bitdefender a declarat „Suntem încântați să primim distincția Produsul Anului de la AV-Comparatives. Ne dedicam complet produselor pe care le creăm, iar recunoașterea expertior este o recompensa în sine. Acest premiu certifică faptul că produsele noastre sunt cele mai bune și, în același timp, setează așteptări ridicate în privință performanței noastre din 2015″€™.

Ne bucurăm că cei de la Bitdefender ne-au reprezentat încă o odată, ne-au făcut să fim mândri că suntem români.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.