Așa va arăta OxygenOS, sistemul de operare ce va rula pe noul OnePlus 2

0
1012

Cu doar câteva zile în urmă OnePlus anunța un nou sistem de operare bazat pe Android, sub numele de OxygenOS, menit să înlocuiască CyanogeMode de pe următoarele modele, inclusiv OnePlus 2.

Ei bine, astăzi avem și un mic preview despre felul în care va arăta OxygenOS. Potrivit imaginilor, se pare că sistemul de operare va avea un design simplu și flat. Imaginea în cauză, care este cel mai probabil lista de aplicații (APP Drawer) a sistemului, ne arată că aplicațiile sunt sortate pe categorii repezentate de diferite splash-uri de culori.

Există și alte imagini din care reies diferite stiluri de Lock Screen, fiecare cu un fundal abstract colorat diferit și un widget pentru prognoză meteo simplist, care arată doar temperatura.

Deși OnePlus, aparent, optează pentru un design minimalist, există posibilitatea ca pictograma meteo ar putea să ofere mult mai multe informații în versiunea finală a sistemului de operare. Chiar dacă imaginile sunt legitime, cel mai probabil, multe elemente vor fi îmbunătățite până la lansare.

Până acum, suntem siguri doar de stilul pe care îl vor aborda cei de la OnePlus. Va rămâne de văzut însă cum vor primi fanii CyanogenMod noul ROM.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.