Boxă portabilă E – 313 cu Wireless si Bluetooth

0
678

Ce înseamnă pentru voi o boxă portabilă? Personal, consider că o boxa portabilă este unul dintre cele mai avantajoase gadgeturi lansate pe piaţă, asta datorită, în principal, preţului care de cele mai multe ori nu depăşeşte 20 de dolari. Însă, pe lângă preţ boxa portabilă poate oferi muzica preferată la o rezonanţă mult mai înaltă, astfel încât să poţi împărtăşi cu prietenii melodiile favorite. Un exemplu bun ce merită luat în considerare de boxă portabilă este reprezentat de modelul E – 313.

1412644086023-P-2033957

E – 313 pe lângă un preţ bun aduce odată cu ea şi o grămadă de avantaje, unul dintre ele fiind calitatea audio. Având nu tocmai o dimensiune foarte mică, însă cu o capacitate de emitere a sunetului destul de ridicată, boxa E – 313 te poate ajuta să beneficiezi de sunet de buna calitate atunci când pleci în vacanţă sau pur şi simplu nu dispui în acel moment de o altă sursă pentru ascultat muzică. Are bass puternic cât şi înalte special modificate astfel încât la final sunetul să fie transmis sub cea mai clară formă. Desigur, pe lângă telefon şi tabletă, aceasta poate fi folosită şi la calculator întrucât dispune atât de conectivitate Bluetooth cât şi Wireless.

Poate suporta şi un card MicroSD, astfel încât să îţi ofere oportunitatea de a asculta muzică chiar şi atunci când nu ai la dispoziţie un dispozitiv mobil, precum telefonul sau tableta. Se încarcă cu uşurinţă datorită cablului USB, atât la calculator cât şi direct la orice alt transformator de telefon. Pe lângă player-ul audio, boxa E – 313 beneficiază şi de un modul radio FM, întocmai ca toate cerinţele utilizatorului să fie acoperite.

201410071710579199

Transferul de fişiere se poate realiza atât prin conexiunile Wireless şi Bluetooth cât şi prin cablu USB. La capitolul bateriei, conform testelor, poate rezista până la 5-6 ore. Poate vă întrebaţi de ce atât de puţin? Ei bine, răspunsul este foarte simplu, datorită puterii de 6W.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe GearBest.com la preţul de $14.77.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.