iOS 9 a fost lansat oficial! Află ce beneficii aduce noul upgrade al sistemului de operare

0
812

După o lungă serie de versiuni beta iată că a venit şi rândul lansării oficiale. Noul upgrade al sistemului de operare s-a lansat acum câteva ore şi aduce o grămadă de beneficii, aşa că nu mai sta pe gânduri dacă eşti un utilizator de iPhone, iPad sau iPod Touch.

În urmă cu câteva luni Tim Cook, liderul companiei Apple anunţa dezvoltarea unui nou upgrade al sistemului de operare. În luna iunie a anului 2015 Tim Cook se afla pe scena Wordwide Developer’s Conference unde se lăuda cu modificările mai mici sau mai mari pregătite de către echipa sa de dezvoltatori. Incă din aceea perioadă, Apple a început să ofere versiuni beta tuturor dezvoltatorilor de aplicatii, întocmai ca micile buguri să fie finisate şi sistemul să ajungă într-o formă excelentă la final. Acum că iOS 9 a trecut de toate barierele a tot ceea ce înseamnă versiune beta, puteţi să îl descărcaţi şi să îl instalaţi pe iDevice-ul vostru.

iOS 9 este compatibil de asemenea şi cu iPhone 4S, iPad 2, iPad Mini sau iPod Touch generaţia a cincea. Desigur, că fiecare dispozitiv va primi un upgrade în funcţie de performanţele sale, fiind diferenţe majore dintre terminalele noi şi cele vechi la capitolul funcţiilor. Apple a dorit să lucreze ceva mai intens la noul upgrade al sistemului de operare, optimizând cu mult spaţiul de stocare ocupat de acesta, trecând de la 4.5GB cât ocupa iOS 8 la doar 1.3GB pentru iOS 9.

Update-ul poate fi realizat atât pe baza funcţiei „Actualizare software” cât şi prin intermediul firului, conectând dispozitivul la un computer. Fiind proaspăt lansat sunt şanse să aveţi mici probleme cu viteza de download, însă nu va faceţi griji, problema cu siguranţă nu e de la voi ci mai degrabă serverele Apple sunt foarte aglomerate. În timp ce efectuaţi update-ul către iOS 9 vă invităm să vă îndreptaţi atenţia către lista cu funcţiile adăugate în sistemul de operare.

asda

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.