Canhe-Fit, gadgetul inteligent pentru monitorizarea animalelor de companie va fi dezvăluit la #CES2016

0
502

Dacă până acum gadgeturile reprezentau un element important în viaţa oamenilor, a venit rândul ca animalele să se poată bucura în aceeaşi măsură de aceste elemente ale tehnologiei. Fie că ai o pisică sau un căţel, sau orice alt animal de companie, cu siguranţă se va bucura să poarte Canhe-Fit, un produs exclusivist ce urmează a fi lansat în cadrul celei mai mari convenţii de internet şi tehnologie, #CES2016.

Canghe-Fit este un produs revoluţionar dezvoltat de firma Canhegat din Franţa, iar din punct de vedere tehnologic reprezintă unul dintre puţinele gadgeturi lansate pe cale oficială pentru animalele de companie. Este important să ştim că producătorii încearcă să îşi extindă domeniul de activitate pe mai multe arii, tocmai de aceea vin pe piaţă cu produse din ce în ce mai sofisticate şi inteligente. Spre exemplu, dispozitivul despre care discutăm astăzi este un pandantiv de zgardă în care se ascunde un întreg proces tehnologic. Acesta, din zvonurile apărute pe internet, funcţionează asemeni unui fitness tracker pentru oameni, însă cu mici ajustări întrucât este vorba totuşi despre un animal patruped.

Publicată de TouchNews.ro pe Duminică, 3 ianuarie 2016

Dispozitivul se conectează în tandem cu o aplicaţie pentru telefon denumită şi Canhe-Fit, care este disponibilă atât pentru Android cât şi pentru iOS. Aplicaţia primeşte informaţii cu privire la toate detaliile medicale ale animalului, inclusiv statistici cu privire la modul zilnic de mişcare sau timpul la care este recomandat să mănânce. De asemenea, aplicaţia vine cu presetari speciale, întocmai pentru a alege rasa potrivită, pentru a nu isca pe viitor anumite problemele de incompatibilitate. Mai mult decât atât, Canhe-Fit va avea disponibilitate şi pentru GPS, astfel încât să îţi poţi găsi animalul de companie în cazul în care l-ai pierdut.

Publicată de TouchNews.ro pe Duminică, 3 ianuarie 2016

Din punct de vedere a siguranţei şi a protecţiei, micuţul dispozitiv inteligent este rezistent la apă, noroi sau praf, astfel încât să asigure o durată lungă de utilizare şi o performanţă sporită precum în prima zi de la cumpărare. În carcasa acestuia se mai găseşte de asemenea şi un accelerometru cu un microcontroller, ce va ajuta la memorarea tuturor mişcărilor făcute de animal, pentru a le transmite ulterior prin interfaţa Bluetooth către aplicaţie. Canhe-Fit va fi dezvăluit oficial în cadrul #CES2016, însă dacă doriţi să îl achiziţionaţi va trebui să aşteptați până în luna septembrie a anului viitor, venind în două versiuni, una pentru Europa şi una pentru America.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.