Ce au în comun Apple și producătorul de mașini Tesla? Ei bine, angajații!

0
860

De la statusuri de lideri pe piață mondială până la producții întrerupte prematur, companiile Apple și Tesla par să aibă foarte multe lucruri în comun. Ba mai mult. potrivit unui raport realizat de Bloomberg denotă faptul că practicile de angajare ale producătorului de autoturisme au tendințe tot mai mari de a angaja personal de la compania Apple, sau chiar de la alți competitori din industria auto. Potrivit raportului, Tesla a angajat cel puțin 150 de foști angajați Apple, lista cuprinzând ingineri și avocați.

Aceste angajări nu sunt întâmplătoare. Tesla încearcă să atragă angajați de o perfomanță cât mai înaltă din dorința fi capabilă să dezvolte tehnologii cât mai moderne și inovatoare pentru automobilele sale.

Cum în zilele noastre, software-ul care controlează autoturismul reprezintă un procent semnificativ din valoarea acestuia, producătorii de mașini care atrag personal de top în programare vor avea un avantaj masiv față de ceilalți competitori.

În ultima vreme, actualizările software nu sunt capabile să ofere aplicațiilor doar animații mai complexe. Tesla a început să dezvolte și softurile backend, acolo unde vor juca un rol important în perfomanta și fiabilitatea următoarelor autoturisme.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.