Samsung Galaxy Note Edge va primi o variantă premium

0
874

După cum bine ştiţi cei de la Samsung sunt obişnuiţi să lanseze telefoane pentru toate buzunarele. Încă de când s-a lansat primul Samsung Galaxy şi până acum aceştia au făcut telefoane atât pentru partea de business cât şi pentru persoanele cu venituri mai mici. De data aceasta cei de la Samsung se pregătesc să lanseze primul telefefon din lume cu ecran pe margini.

Cu un design mult mai futuristic, şi mai extravagant acesta promite să se lanseze pe 1 martie la conferinţă de la Barcelona. Nu a fost îndeajuns pentru Samsung conceperea acestui tip de display, au vrut să îi facă şi o versiune Premium, să îi adauge cristale Swarovsky pe carcasă. Chiar dacă Note 4 are deja o carcasă cu cristale Svarovski se pare că nici Edge nu a fost uitat, vorbindu-se încă dinaintea lansării despre o astfel de ediţie.

Conform informaţiilor primite de la Samsung se pare că telefonul va avea 18.000 de cristale Svarovsky bătute pe carcasa şi se va concura cu siguranţă cu unele dintre cele mai scumpe telefoane de pe piaţă.

Nu se ştie suma exactă pe care o va avea versiunea premium, dar va fi cu siguranţă cu câteva sute de euro mai scumpă faţă de telefonul obişnuit.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.