Cerere în căsătorie cu bucluc, film de scurt metraj (Taking the Plunge)

1
869

Străvechea și totuși mereu noua și emoționanta cerere în căsătorie poate întâmpina serioase probleme atunci când e făcută într-un cadru pe cât de romantic, pe atât de periculos. Dacă v-am incitat curiozitatea, nu trebuie decât să vizionați filmulețul din finalul acestui articol și vă garantez că cele aproape șapte minute ale acestuia nu vă vor dezamăgi.

Deși am trecut de prima tinerețe, recunosc faptul că cea mai mare slăbiciune a mea o reprezintă filmele de desene animate, la fiecare nou film de acest gen am bucuria să simt din nou senzațiile copilăriei, amintindu-mi momentele când am văzut prima oară splendidele creații ale marelui Walt Disney, începând cu nemuritorul film ”Albă ca Zăpada”.

Nu vreau să vă plictisesc enumerând sutele de filme de desene animate care mi-au înseninat viața și pe care le-am căutat mereu, în toate suporturile posibile pe care timpurile mi le-au permis, de la vechile casete video VHS, continuând cu CD-uri apoi cu DVD-uri, stick-uri USB și până la discurile blu-ray de astăzi, având satisfacția de a-mi încânta și proprii mei copii cu poveștile minunate ale acestora.

Chiar dacă în ultima perioadă s-a constatat o oarecare creștere a numărului serialelor de desene animate cu un grad ridicat de violență, datorată segmentului comercial din domeniu ce este interesat numai de profit, pot spune că observ o reorientare a creatorilor de desene animate către moda retro a scenariilor (vezi succesul filmului Frozen), lucru benefic atât pentru aceștia cât și pentru publicul consacrat.

Gata, nu vă mai plictisesc, lăsându-vă să vă delectați cu acest minunat filmuleț.

https://www.youtube.com/watch?v=G2CY08P_MD4

 

DigiPedia

1 COMENTARIU

  1. Povestea este foarte frumoasa!Orice fata viseaza la marele eveniment din viata ei,si anume cererea in casatorie.Peripetiile prin care trece personajul principal pt a recupera inelul pierdut ca sa-si ceara iubita in casatorie fac deliciul filmului.Animatia mi se pare foarte buna,foarte realistica de o calitate superioara.Si eu apreciez revenirea retro-ului in acest filmulet.Te face sa visezi,departe de era vitezei in care traim acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.