S-au scurs poze noi cu smartphone-ul Redmi Note 2

1
586

Compania chineză Xiaomi, care se axează în special pe producția de smartphone-uri, se pregătește de ceva vreme de lansarea lui Redmi Note 2, iar acum ni se pun la dispoziție noi imagini cu device-ul.

Există așteptări mari privind smartphone-ul Redmi Note 2, mai ales că predecesorul său a adus firmei chineze Xiaomi neașteptat de mulți bani din vânzări, acesta din urmă fiind opțiunea multora pentru specificațiile sale încântătoare și prețul accesibil.

Pozele obținute de către site-ul GizChina relevă un design preponderent metalic de care dispune Redmi Note 2 și cred că în cel mai scurt timp așteptarea va lua sfârșit iar smartphone-ul va fi disponibil spre comercializare în cât mai multe țări.

Iată imaginile proaspăt descoperite:

top

bottom

back

lateral

Așadar, smartphone-ul mult așteptat al celor de la Xiaomi este dotat în partea superioară cu un jack audio și un emițător infraroșu, iar în spatele lui se poate observa camera despre care știm deja că va fi de 13MP, dar și blitz-ul și cel mai probabil un difuzor situat dedesuptul logo-ului companiei chineze.

Dacă predecesorul Redmi Note dispunea de un procesor cu 8 nuclee și display de 5.5 inci la calitate 720p, Redmi Note 2 va fi cel puțin la fel de util. Potrivit specificațiilor oferite public de către site-urile de specialitate, noul smartphone va suporta dual SIM, va avea un procesor Qualcomm de 1, 2 GHz, două camere foto/video de 13 respectiv 5 MP, sistem de operare Android, 8 GB de memorie internă cu posibilitate de extindere prin card micro SD și 2 GB de memorie RAM. Nu se cunosc deocamdată detalii privind autonomia bateriei lui Redmi Note 2, dar se zvonește că aceasta va fi net superioară primului Redmi Note, care o avea de 3200 miliamperi.

În anul 2014, cel în care primul Redmi Note a fost lansat pe piața IT, compania chineză Xiaomi și-a obținut statutul de al treilea mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, fiind devansată doar de Apple și Samsung Electronics, ceea ce reprezintă o performanță cel puțin remarcabilă pentru o companie care avea la acea vreme doar 4 ani de existență.

https://www.youtube.com/watch?v=hWWDNWaQmlQ

DigiPedia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.