#CES2016: Jupiter IO 3, primul telefon pentru fumători

0
447

Cel mai probabil eşti fumător, iar de cele mai multe ori ţigara nu reprezintă cea mai bună alegere atunci când vrei să faci o investiţie, ea fiind consumatorul cel mai utilizat din casă. Majoritatea oamenilor au reuşit să se lase de fumat, însă unele persoane au ales să treacă pe ţigara electronică, care de altfel este cu mult mai sănătoasă faţă de cea normală. Singurul dezavantaj in cazul ţigării electronice este reprezentat de mărimea acesteia, fiind de două/trei ori mai mare faţă de una normală. Pentru a rezolva această problemă, dezvoltatorii de la Vaporcade au lansat pentru prima dată în istoria tehnologiei un telefon cu ţigară electronică încorporată.

Jupiter-IO-3-smokable-phone-2Noul gadget va reuşi să acopere două dintre cele mai mari vicii ale oamenilor, nevoia de comunicare şi nevoia de a fuma. Dispozitivul vine în două variante, una cu 4G la 500 de dolari şi una simplă la doar 300 de dolari. Jupiter IO 3 aşa cum a fost denumit de dezvoltatori este ca orice alt telefon obişnuit, însă din fericire pentru persoanele care fumează acesta mai serveşte şi ca ţigară electronică.

Telefonul dispune de sloturi speciale sub carcasă, unde utilizatorii îşi vor putea încărca ţigara electronică cu lichide cu diferite arome. De asemenea, aceasta beneficiază si de un muştuc pe baza căruia îţi vei putea fuma aroma preferată. Din păcate cartuşele ţigării electronice pentru telefon sunt proprietare companiei, tocmai de aceea sunt disponibile la momentul de faţă doar în trei arome, piersică, mentă şi cafea. Preţul pentru fiecare cartuş este de 15 dolari, raportat la la 800 de pufăituri, sau mai bine spus echivalentul unui pachet de ţigări.

695x361xjupitor2-techcresendo.jpg.pagespeed.ic.3bDY4UQu_DUn alt element ce face ca acest telefon să devină din ce în ce mai special este datorat faptului că dispune de două baterii, respectiv una pentru sistem şi una pentru ţigara electronică. Mai mult decât atât, acestea se pot schimba între ele, ca atunci când rămâi fără baterie la telefon să apelezi la cea de la ţigară electronică.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.