Chinezul JACK MA prezintă o metodă de a face plăți online doar cu un simplu selfie!

0
511

La târgul CeBIT Hanovra renumitul chinez, reprezentant al companiei ALIBABA, a făcut o prezentare fabuloasă de a face plăți online doar un un simplu selfie. Metoda de recunoaștere faciala se află sub o presiune uriașa de teste iar JACK MA a ținut să facă o declarație utilă în această privință: „Nu tehnologia poate schimba lumea, ci visele din spatele tehnologiei pot schimba lumea”.

Proiectul este dezvoltat alături de Alipay iar acesta se va numi „Smile to Pay”. Ulterior, și-a gasit locul in acest parteneriat și o companie numita Megvii din Beijing.

Emoționat peste măsură și mândru de acest proiect, Jack MA a achiziționat prin Alipay un timbru pe care l-a expediat din țara natală către Germania, confirmând că un simplu selfie poate avea o utilizare uriașa.

Profesorul de engleză are în prezent 300 de milioane de clienți pe an dar intenționează să ajungă la pragul de două miliarde în zece ani. Având un statut de cel mai bogat om din China, cu afaceri de peste 470 de miliarde de dolari, carismaticul chinez este susținut și apreciat de toată lumea.

„Dacă putem sprijini o firmă mică din Norvegia să vândă în Argentina și dacă argentinienii vor putea cumpăra online lucruri din Elveția, am putea construi un e-WTO”, a declarat profesorul făcând referire la comerțul între state prin intermediul World Trade Organisation.

Mai jos puteți vedea principalele businessuri ale platformei .

Alibaba.com – platformă centrală care permite care ajută companiile din intraga lume să interacționeze cu producători din China

Alipay – Platformă prin care se pot face plăți online

Șină Weibo – Principală rețea socială din China

Youku Tudou – Este cel mai renumit site de streaming video

Cainiao – Operațiuni de logistică

Alibaba Pictures – O producție renumită de film

Taobao – Cel mai mare site de shopping din China

Tmall – Site de shopping pentru clasa mijlocie din China

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.