Primele modele Steam Machines sunt aproape de lansare!

0
512

Recent au fost prezentate primele 15 modele de Steam Machines care urmează să fie lansate în această toamnă. Aceste console-pc vor avea un sistem de operare numit SteamOS și vor oferi consumatorilor o experiență nouă cu ajutorul jocurilor care urmează să fie lansate pe aceasta platformă .

Modelele, ca și design arată extrem de bine, însă când vine vorba de preț.. lucrurile devin un pic mai picante. Astfel avem pentru început Alienware Steam Machine la nu mai puțin de 480 de dolari, pe o configurație I3 dual core, HDD 500 gb, 4 gb ram și placă video Nvidia 2gb GDDR5.

Alienware Steam Machine

Carcasa arată destul de provocator, de altfel tipic celor de la Alienware, însă prețul nu este tocmai accesibil (de altfel tipic celor de la Alienware) pentru un utilizator care vrea să se simtă bine din când în când jucând jocuri video pe console.

Pe lângă acest model mai apare și NextBox în trei variante diferite. Prețul de început este 800 de dolari, cu toate că aduce doar un procesor I3 dual core pe lângă cei 8 gb ram, un GeForce GTX 750 și HDD de 1 Terabyte. La fel ca și celelalte modele dimensiunea impresionant de mică, și culorile atent alese, cel mai probabil vor ajunge la inima consumatorilor mai înstăriți și le va „însenina” viață, însă nu toată lumea se va putea bucura de ele.

Un alt model la fel de impresionant este Zotac Steam Machine SN970, care pare chiar mai mic decât celelalte unități, iar pentru „numai” 1000 de dolari aduce în joc un procesor de generație Skylake, o placă video GeForce GTX 970M, un HDD de un Terabyte împreună cu un SSD de 64 gb, și desigur cei 8 gb DDR3 la o frecvență de 1600 Mhz.

Concluzia e simplă: cine își permite să dea 1000 de dolari pe aceste console le va cumpără și se va bucura de ele, ceilalți vor căuta motive sau argumente să nu le cumpere, pentru că cel mai probabil nu își permit (și eu mă încadrez în această categorie). La sfârșitul zilei toată lumea se declară fericită.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.