Clip care prezinta aproape 20 de minute din „Mad Max: Fury Road”

0
670

SF-ul care se anunţă a fi una din cele mai bune producţii ale anului, Mad Max Fury Road în regia şi scenariul lui George Miller va ajunge în cinematografele din România începând cu 15 mai 2015.

Filmul prezintă o acţiune post-apocaliptică şi se axează pe călătoria singuraticului Mad Max interpretat de Tom Hardy într-o lume în care oamenii se dedică până la abnegaţie încercării de a supravieţui.

Un scurt metraj de aproape 20 de minute s-a scurs în care se prezintă modalităţile folosite pentru crearea unei mari părţi din filmul Mad Max Fury Road, iar acestea sunt ridicol de simple. Din clip se pot afla câteva din trucurile folosite pentru crearea peisajelor post-apocaliptice în care predomină pustietatea urmată de violenţă.

Odată cu vizionarea scurtului metraj bineînţeles că vă asumaţi riscul de a strica farmecul filmului, fiind dezvăluite astfel multe din momentele sale înainte de o eventuală vizionare completă. De obicei astfel de clipuri îşi fac apariţia pe Internet abia după lansarea în cinematografe a filmului despre care e vorba. Problema e însă că e al naibii de fascinant de văzut cum poate fi realizat un film care se anunţă a fi unul mai mult decât inedit, aşa că după ce apăsaţi „play” s-ar putea să vă fie foarte greu să vă opriţi din vizionat.

Ne putem pregăti de lansarea filmului Mad Max Fury Road care va avea loc peste câteva zile, şi prin vizionarea altor clipuri decât cel de aproape 20 de minute, care de asemenea oferă detalii picante despre realizarea producţiei SF americane.

Mad Max Fury Road face parte din seria de filme Mad Max care şi-au avut începutul în anul 1979, iar din distribuţia filmului ce e pe cale să fie lansat în luna mai a acestui an, mai fac parte actorii Charlize Theron și Nicholas Hoult..

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.