Trailere noi de filme pe care trebuie neaparat să le vedeţi

0
483

Industria cinematografică progresează încontinuu. Efectele speciale sunt tot mai realiste. Dar oare prestaţiile actorilor sunt în creştere faţă de anii precedenţi? Rămâne să analizăm asta fiecare dintr-o perspectivă proprie.

Aveţi mai jos o listă de trailere noi pentru filme ce stau să apară şi de la care există aşteptări uriaşe. N-o să scriu denumirile filmelor din română pentru că mi se par irelevante, să-mi fie cu iertare.

Attack on Titan:

Seria manga Attack on Titan este una foarte populară, iar în acest an avem ocazia să o putem admira şi transpusă într-un film cu actori care să nu fie responsabili doar cu vocile. Nu s-a anunţat însă şi o dată exactă la care va fi lansat filmul, dar se aşteaptă ca acest lucru să se întâmple către sfârşitul anului curent.

 

https://www.youtube.com/watch?v=moOQXZxriKY

What Happened, Miss Simone?:

Acesta este un film-documentar care prezintă viaţa şi cariera unei renumite cântăreţe pe nume Nina Simone. Va conţine declaraţii interesante ale fiicei lui Nina Simone, scotându-se la iveală informaţii care nu au mai fost dezvăluite de nimeni. Documentarul va fi lansat pe 26 iunie.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iIhGEwRaQwc

Mad Max: Fury Road:

Am vorbit despre el, nu mai are nevoie de prezentare. Va fi lansat pe 15 mai pe tot globul.

 

A Lego Brickumentary:

Poate că nu mai e nimic nou de zis în filmele despre lego, dar s-ar putea să vă intereseze acest documentar simpatic. Va fi lansat pe 31 iulie.

 

The Last Witch Hunter:

Personajul lui Vin Diesel este aruncat într-o lume fantastică şi în loc să aibă parte de lupte cu mâinile goale aşa cum este obişnuit, va primi o sabie magică. Filmul va fi lansat în cinematografe pe 23 octombrie.

 

Legend:

În această producţie Tom Hardy joacă două roluri, mai exact pe cele ale gemenilor Kray, ei fiind doi gangsteri ai Londrei anilor ’60. Lăsând impresia unui thriller de tip old-school, filmul Legend va fi lansat în Regatul Unit pe 11 septembrie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.