Cu grosimea ecranului puțin peste 5 mm, noul LED TV X900C de la Sony este mai subțire chiar decât iPhone 6

0
1008

Noul televizor Super-thin X900C 4K TV produs de Sony arată a orice, numai a televizor nu. Aceste noi modele de televizoare capabile HDR al căror aspect seamănă mai repede cu niste pânze de tablou fără ramă, vor porni de la un preț de 1300 de dolari pentru dimensiunea minimă de 43 de inch, până la dimensiunea maximă de 75 de inch care va costa 8000 de dolari.

Incredibila grosime a ecranului modelului X900C de numai 5,08 milimetri face ca acest televizor al viitorului să fie mai subțire decât celebrele smartphone-uri iPhone 6. Ecranul acestuia va include tehnologia denumita de Sony ”vanishing edge”, adică ecranul nu va avea ramă, imaginea fiind vizibilă pe întreaga suprafață a acestuia.

Noul X900C de la Sony va întrece ca apariție ultimele modele de televizoare OLED ale celor de la LG, ce erau considerate cele mai spectaculoase până la această oră. LED TV X 900C va fi echipat cu deja cunoscutele și revizuitele tehnologii X-Reality ProPicture și Triluminous Display de consolidare a culorilor, având în plus o facilitate de corecție a culorii, concepută astfel încât atât nuanțele mai vibrante sau cele cu o tonalitate mai joasă să impresioneze privitorul într-un mod cât se poate de realist.

Așa cum cei de la Sony au promis la începutul anului la CES, noile tipuri de televizoare 4K se vor baza pe un sistem de operare nou, îmbunătățit, care va funcționa în afara platformei Android și care va include o caracteristică de căutare de voce ce va permite utilizatorilor să vorbească doar printr-un simplu click de la distanță cu ajutorul telecomenzii sau chiar cu a unui smartphone compatibil cu aplicația Sony de control de la distanță, instalată pentru controlul vocii în opțiunile OS.

De asemenea, pasionații jocurilor vor putea folosi noile televizoare Sony, aceștia fiind capabili să se bucure de accesul la PlayStation Now cu ajutorul controller-ului DualShock 4 prin care se vor putea activa toate titlurile disponibile pe consola PS3. Se pare că noile modele de Smart-TV ale celor de la Sony au întrecut nu numai așteptările ci și concurența celor de la LG cu modelele OLED și a celor de la Samsung cu modelele SUHD, de la care toată lumea așteaptă în curând o replică pe măsură, situație din care cel mai mult vor avea de câștigat consumatorii.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.