Smartphone-urile devin tot mai puternice, tabletele mai putin populare

0
527

În ziua de astăzi telefoanele devin tot mai puternice, mai mari şi seamănă din ce în ce mai mult cu tabletele, diferenţele dintre cele două categorii de dispozitive devenind tot mai nesemnificative. Cu toate că există aplicaţii şi servicii special create pentru tablete, telefoanele inteligente ajung din urmă aceste device-uri prin noile lansări ale marilor companii precum Apple, Samsung, Sony, Huawei, HTC şi tot aşa.

Tabletele încă se ţin bine pe piaţă, însă mulţi oameni consideră că acestea nu vor putea ţine lupta cu smartphone-urile, dat fiind faptul că telefoanele au un display din ce în ce mai mare(devenind tot mai asemănătoare cu tabletele) şi sunt tot mai bine echipate(anul acesta diferenţele dintre performanţele celor două device-uri sunt destul de mici).

În ziua de astăzi multă lume îşi doreşte un smartphone mai mult decât o tabletă, însă acestea reuşesc să se menţină pe piaţă cu tot felul de îmbunătăţiri, de la servicii exclusive pe această platformă până la aplicaţii si funcţii de utilizare. Anul acesta marile nume în lumea tabletelor sunt: Sony Xperia Z4, Nokia N1, iPad Air 2, iPad Mini 3, Tableta Nexus 9 si Samsung Galaxy Tab S2. Viitorul tabletelor încă nu este decis, lupta dintre cele două gadgeturi rămânând încă fără răspuns.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.