Cumpărător de Galaxy S6 găseşte bateria telefonului vizibil umflată

0
757

Perfecţiunea e o utopie, la fel ca multe alte lucruri. Însă de obicei atunci când vine vorba de progresele tehnologice ne aşteptăm ca acestea să fie cel puţin în concordanţă cu aşteptările noastre, dacă nu mai eficiente, pentru a le putea considera perfecte.

Lansările de produse IT nu au fost niciodată perfecte, ceea ce e de anticipat, având în vedere că o companie livrează milioane de device-uri simultan. Întotdeauna au existat reclamaţii privind vreun soi de defect semnificativ întâlnit chiar la despachetarea gadget-urilor, iar de incidente de genul ăsta nu este scutit nici măcar grandiosul Samsung Galaxy S6, care o păţeşte chiar în ţara în care a fost creat.

Un cumpărător sud-coreean a observat că al său Samsung Galaxy S6 proaspăt achiziţionat, deţine proporţii care depăşesc orice aşteptări. Desfăcându-l, a concluzionat că bateria sa era umflată suficient încât smartphone-ul să fie deformat, distrugându-se iremediabil display-ul.

Clientul a putut returna telefonul şi să primească alt Galaxy S6 la schimb, însă acest neplăcut incident cu siguranţă că nu-i poate face cinste celui mai bun smartphone de pe piaţa IT, mai ales că bateriile umflate şi avariate pot reprezenta pericole destul de mari.

Interesant este faptul că deşi toată presa internaţională se aştepta ca Samsung Galaxy S6 să atingă un număr uriaş de vânzări, undeva în jurul a 70 de milioane de exemplare, presa din Coreea de Sud a anunţat recent că vânzările smartphone-ului cel puţin în ţara sa natală sunt mult sub aşteptări: doar 200000 de exemplare vândute pentru S6 şi S6 Edge. Se pare că principala cauză pentru acest fenomen este reprezentată de ofertele limitate ale operatorilor: dacă reducerea iniţială la ofertă era de 210.000 won, adică aproximativ 193, 9 dolari, suma a fost crescută considerabil ulterior.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.