Noua actualizare pentru Galaxy S6 promite să rezolve problemele legate de memoria RAM

0
554

Într-o piață a smartphone-urilor dominată de telefoane cu 2GB și 1GB de RAM, Samsung Galaxy S6 a atras atenția multor cumpărători datorită celor 3GB de RAM de care dispune. Teoretic, Galaxy S6 beneficiază de memoria necesară pentru a se descurca în orice aplicație. În realitate însă, situația e puțin diferită, iar mai mulți utilizatori s-au plâns de modul în care smartphone-ul gestionează memoria RAM, eliminând conținut din memorie chiar și atunci când acest lucru nu este necesar. Drept urmare, telefonul se mișcă mult mai greu decât ar trebui, nefiind capabil să ruleze la potențialul maxim. Cu câteva zile în urmă însă, Samsung ne-a asigurat că urmează să rezolve această problemă printr-un update care se pare că este acum pe drum.

Posesorii de Galaxy S6 din Europa au deja posibilitatea de a efectua un update care îmbunătățește într-adevăr performanțele telefonului. Nu suntem sută la sută siguri că aceasta este soluția pe care Samsung o promitea în urmă cu ceva vreme, însă cu siguranță este un pas în direcția bună.

Samsung s-a ferit deocamdată să ofere prea multe informații despre acest update, tot ce știm este că ocupă doar 140 MB și are seria G920FXXU1AODG. Gestionarea memoriei RAM va fi probabil îmbunătățită și mai mult după ce Samsung va face disponibil pentru telefoanele sale update-ul Android 5.1, însă deocamdată acest patch pare să rezolve în mare măsură problema.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.