Microsoft confirmă ca nu va exista Windows 11 !

0
775

Microsoft a specificat că Windows 10 va fi ultimul sistem de operare care va fi instalat pe mai mult de 90% din computere.

„În această perioada lucrăm la Windows 10 şi, deoarece Windows 10 este ultima versiune a sistemului de operare, suntem cu toţii convinşi că mai este mult de muncă până la finalizarea acestuia”, a declarat Jerry Nixon la conferinţă Ignite.

În loc să ofere o versiune cu totul şi cu totul diferită la distanţă de câţiva ani, Microsoft opteaza petru o abordare ca a celor de la Apple. În cadrul acestei noi strategii , Microsoft va aduce îmbunătăţiri regulate la Windows prin actualizări de software.

În viitor, utilizatorii de Windows vor putea merge la un magazin, cumpără o copie de Windows şi o pot instala pe PC-urile lor. Cu lansarea Windows 10 în această vara, Microsoft schimbă radical modul în care utilizatorii doresc să facă un upgrade la Windows.

Pentru prima dată, Microsoft va permite că Windows 10 să fie disponibil sub formă unui upgrade gratuit la Windows 7, Windows 8 şi Windows 8.1 .

Microsoft va continua această strategie de a oferi Windows ca un serviciu, oferind update-uri frecvente la Windows 10. Există, de asemenea, noi metode de a descarcă pentru Windows, inclusiv actualizări prin mai multe surse pentru a le obţine mai repede.

Utilizatorii pot descarcă actualizări Windows prin serverele Microsoft şi de la PC-uri locale conectate la internet care au obţinut deja actualizări.

windows-10-laptop-970-80

Se ţine cont şi de ramura smartphone-urilor care utilizează Windows. Se va pune în practică o strategie astfel încât sistemele de operare mobile să îşi face update automat la cele mai noi servicii.

După lansarea Windows 10 în această vara, se zvoneşte că Microsoft a început să lucreze la următorul update cu nume de cod Redstone. Redstone îşi va face apariţia în 2016, aducând pentru Windows 10 un sprijin la mai multe dispozitive, cum ar fi HoloLens.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.