Unii utilizatori de Galaxy S6 întâmpină probleme cu camera frontală a acestuia. Te numeri printre ei?

0
785

Până în prezent, handset-urile Samsung Galaxy S6 și S6 Edge s-au bucurat de foarte mult succes, fiind apreciate atât de utilizatori cât și de cei care au avut ocazia să le testeze. Acest lucru se datorează în mare parte construcției premium, software-ului complet restructurat și a camerei care fără îndoială este una dintre cele mai bune camere găsite la un smartphone în acest moment. Pentru unii utilizatori însă, experiența pe care o oferă aceasta este departe de a fi perfectă.

Potrivit unui thread creat recent pe Reddit, mai mulți posesori ai telefonului Galaxy S6 au observat apariția unui punct violet pe  toate pozele realizate cu camera din față a device-ului. Până acum, nimeni nu a reușit să găsească o explicație pentru această problemă, chiar dacă numărul celor care au întâmpinat-o este destul de mare.

Galaxy 6 punct violet

Unul dintre utilizatori afirmă că punctul a apărut din senin după doar câteva săptămâni de utilizare a smartphone-ului, iar în pozele mai vechi nu apare nici un punct. Nu se știe încă dacă punctul este cauzat de o problemă la software-ul sau la hardware-ul telefonului.

Câțiva posesori care au experimentat aceași problemă spun că ea poate fi rezolvată prin schimbarea rezoluției camerei frontale de la 5MP la 3.8MP.

Schimbarea rezoluției poate reprezenta o soluție temporară, însă dacă și tu te afli în aceeași situație, este recomandat să contactezi magazinul de unde ai făcut achiziția pentru a solicita înlocuirea device-ului cu unul nou.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.