Tony Hawk Pro Skater 5 comparat cu Mortal Kombat !

0
453

Activision oferă detalii despre ultima versiune a jocului Tony Hawk Pro Skater 5. Acesta își va face apariția prima dată în Marea Britanie.

Potrivit editorului, jocul păstrează trucuri din edițiile anterioare, dar vine cu multe alte îmbunătățiri, trucuri noi,proiectile și multe altele.

Profesioniști cunoscuți de către gameri, Tony Hawk, Nyjah Huston, Riley Hawk, Aaron „Jaws” Homoki, Ișhod Wair, Leticia Bufoni, Chris Cole, David Gonzalez, Andrew Reynolds, și Lizzie Armanto sunt incluși in joc. De asemenea, jucătorii pot crea și personaliza propriul lor caracter.

Un alt plus al jocului este că jucaƒtorii pot concura cu prietenii sau alti pretendenți pentru a finaliza misiuni, debloca conținut nou și alte nivele on-line și off-line. De asemenea, au abilitatea de a crea parcuri în care se pot juca după bunul plac.

Se precizează și faptul că jocul Pro Skater Tony Hawk 5 va apărea și pe Playstation 4, Xbox One, Playstation 3 și Xbox 360 in Marea Britanie.

Datele de lansare pentru diferitele versiuni vor fi împărţite în săptămânile următoare, dar este de aşteptat sムîşi facă apariţia în cursul acestui an.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.