Dacia lansează în România versiunile speciale Lodgy Stepway şi Dokker Stepway

0
925

Luna aprilie a anului 2015 pregăteşte versiunile speciale Dacia Stepway şi Dokker Stepway prezentate în urmă cu un an în cadrul Salonului Auto de la Paris. Aceste două modele vor fi disponibile în reţeaua Dacia din România începând cu această lună, deşi ele sunt produse în Tanger, Maroc şi nu la Mioveni.

Versiunea Stepway a fost lansată în anul 2009 ca o serie limitată a gamei Sandero şi a ajuns la un succes de invidiat atât în România cât şi la export. Un bun exemplu în acest caz îl reprezintă vânzările pe unele pieţe de peste 50% din totalul înmatriculărilor modelului Sandero.

Motivele integrării versiunii Stepway în oferta modelelor Lodgy şi Dokker au fost inevitabilele rezultate comerciale şi desigur capitalul de imagine construit în timp.

Aceste modele prezintă numeroase elemente inspirate din universul vehiculelor crossover precum bara de protecţie faţă (şi spate, pentru Lodgy) în nuanţa caroseriei, ornamente de ceaţă cu ornamente de culoare crom satinat, elemente de protecţie pentru pasajele roţilor de culoare neagră, bare de pavilion longitudinale Dark Metal şi calandru negru cu bandou superior de culoare neagră.

 

 

DACIA LODGY STEPWAY (J92) - PHASE 1

Lodgy Stepway şi Dokker Stepway sunt dotate cu numeroase echipamente disponibile în serie sau opţional : sistemul de navigaţie și multimedia MEDIA NAV, aer condiționat, regulator-limitator de viteză (cruise control), asistenţă la parcarea cu spatele.

Versiunile Lodgy Stepway și Dokker Stepway sunt disponibile cu motorizări pe benzină și diesel. Prima este disponibilă cu două motoare pe benzină, 1.6 MPI de 85 CP și 1.2 TCe de 115 CP, dar și cu un diesel 1.5 dCi în două variante de putere, 90 respectiv 110 CP. În schimb, Dokker Stepway beneficiază de motorul pe benzină TCe de 115 CP, alături de varianta diesel 1.5 dCi în versiunile de putere de 75 CP şi 90 CP.

Cât despre costurile produse de aceste modele, încep cu aproximtiv 12.500 respectiv 15.200 de euro pentru Dacia Lodgy Stepway şi ajung până la 13.320 de euro şi 14.120 de euro în cazul variantei Dacia Dokker Stepway.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.