Data lansării masinii zburatoare AeroMobil

0
421

Hibridul zburător, AeroMobil, care a fost prezentat anul trecut are acum o dată de lansare.

Hibridul a fost prezentat anul trecut la Viena, în cadrul Festivalului Pionerilor , de către o companie slovacă. AeroMobil este o mașină perfect funcțională care este capabilă să se deplaseze pe șosele, precum o mașină normală, cât și prin aer, similar cu un avion.

Zilele trecute, CEO-ul Aeromobil, Juraj Vaulik, s-a deplasat la SXSW în Statele Unite pentru a ține o conferința de presă deoarece foarte mulți oameni au fost curioși sa afle cum merge dezvoltarea unei versiuni comerciale pentru hibridul zburător. Acesta a declarat că publicul țintă pentru mașina futuristă este constituit din „cumpărătorii bogați doritori de super mașini”. Dacă totul merge conform planului, am putea să vedem primele mașini zburătoare pe străzi încă din anul 2017.

Juraj Vaulik a fost întrebat, de asemenea, ce părere are despre mașinile autonome, iar acesta a afirmat că „reprezintă doar o soluție parțială la problema infernală a traficului 21, iar mașinile zburătoare sunt mai eficiente în a vă transporta rapid între două puncte.”

Cu toatea acestea, problema cea mai mare nu este dezvoltarea acestei idei mărețe ci legalizare ei. Pentru a putea folosi autoturisme zburătoare trebuie să fie mai întâi regularizate, iar acest lucru va necesita noi coduri rutiere.În plus, pentru a „conduce” acest tip de autoturism vă va trebui un permis de conducere cât și unul de zbor.

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sUnhBHwCq90

 

 

 

 

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.