De acum vei putea folosi Facebook Messenger direct din browserul web

0
595

Ai încercat vreodată să vezi un mesaj pe Facebook dar ai fost distras de postările din News Feed sau notificări? Ei bine, Facebook a rezolvat această problemă prin lansarea unui website dedicat interfeței Messenger, acum vei putea să-ți verifici mesajele direct din browserul web fără a fi distras de alte funcții. Pentru început serviciul este disponibil doar în limba engleză, urmând ca în viitorul apropiat să beneficieze de suport în mai multe limbi.

Vei putea folosi în continuare Facebook pentru a trimite mesaje, însă Messenger va deveni cel mai probabil opțiunea preferată a multor persoane care nu dispun de prea mult timp liber și vor să evite distracțiile de pe website-ul principal.

Compania afirmă că serviciul separat de mesagerie pentru desktop este menit să completeze experiența pe care o oferă aplicația Messenger pentru telefon. Vei putea folosi majoritatea funcțiilor găsite în aplicație cum ar fi apelurile video și audio, stickere sau poze. Cu toate acestea, încă nu este disponibilă opțiunea de a înregistra și trimite mesaje audio sau sau capturarea unei poze cu ajutorul camerei web și trimiterea ei în timp real.

O funcție utilă este abilitatea de a activa notificările pentru desktop astfel încât, atunci când primești un mesaj, un mic pop-up va apărea pe ecran oferindu-ți posibilitatea de a verifica tab-ul Messenger imediat, indiferent ce ai face în acel moment.

Această lansare vine după ce în ianuarie Facebook a achiziționat interfața web a serviciului WhatsApp. Rămâne de văzut însă dacă cei de la Facebook vor lansa și un program Messenger pentru desktop. Acest lucru i-ar scuti pe utilizatori de browserele încărcate și ar face serviciul accesibil doar cu un simplu click de pe desktop.

Faptul că pe zi ce trece utilizatorii acestor servicii fac tranziția spre telefoanele mobile ia făcut pe cei de la Facebook să înțeleagă cât de utilă este această funcție separată a mesageriei și cât de importantă este simplificarea lucrurilor pentru a crea o experiență cât mai lejeră.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.