Descoperă lumea subacvatică cu ajutorul Google Street View

0
494

Dacă până acum ai crezut că cei de la Google Street View pot oferi imagini doar de la suprafaţă, ei bine ar trebui să rămâi plăcut surprins să afli că aceştia au creat un nou modul cu ajutorul căruia să poată surpinde imagini la 360 de grade chiar şi în apă. Da, aţi văzut bine, de acum avem integrate noi imagini cu adâncurile unora dintre cele mai renumite oceane şi mari din lume.

Printre cele mai cunoscute oceane şi mari disponibile se numără şi Samoa Americană, Oceanul Pacific, Insulele Chagos şi Oceanul Indian. Datorită noii tehnologii a celor de la Google, acum ai oportunitatea să te bucuri de o experienţă unică, de o nouă şansă în a descoperi adâncurile şi lumea din ocean. Dezvoltatorii au mai relatat faptul că, noua funcţie introdusă, nu îi ajută pe oameni doar să înţeleagă cât de frumoasă este lumea subacvatică, ci mai degrabă vor să tragă un semnal de alarmă pentru poluare şi consecinţele acesteia.

Am explorat puţin lumea subacvatică cu ajutorul Google Street View şi am găsit câteva imagini interesante cu o balenă cu cocoaşa în Insulele Cook, o ţestoasă care înoată lângă Insulele Solomon, un grup de rechini albi în Australia şi un peste uriaş în Bali.

Aceştia au promis că vor trimite în continuare echipe pentru a aduce şi mai multe imagini, astfel încât să putem benficia de o gamă cat mai largă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.