Vezi cum poți să te loghezi pe Skype mult mai rapid

0
602

Compania Skype va permite utilizatorilor să își acceseze mult mai ușor contul lor datorită noii modalități de logare web.

Varianta nouă, Skype pentru web, a fost lansată toamna trecută într-o versiune beta închisă, iar acum este disponibilă în versiunea beta deschisă pentru toți utilizatorii din Statele Unite ale Americii și Marea Britanie. Noua modalitate de logare este una similară cu versiunea desktop, cu suport pentru mesaje, apeluri audio și video chat-uri. Poți căuta, de asemenea, prin lista de contacte pentru a începe o conversație cu cineva sau poți adăuga persoane cu ajutorul directorului Skype. De asemenea, Skype pentru web, susține notificări pe desktop.

Cu toate acestea, există și unele diferențe dintre clientul desktop și cel web. Versiunea web nu are aproape aceleași opțiuni de sortare și gestionare a listei de contact și nici opțiunea de a modifica „starea de spirit”. Totuși, este un mod simplu de a te conecta la Skype, iar, momentan, își face treaba.

Configurarea versiunii web de conectare la Skype presupune instalarea unui extensii, dacă doriți să efectuați apeluri vocale sau video, iar, pentru moment, asta înseamnă că utilizatorii Chrome pot efectua doar mesaje text. Cei de la Skype au declarat că lucrează la o versiune WebRTC pentru noua metodă de autentificare, o versiune care nu ar necesita o extensie și ar permite utilizatorilor Chrome să poată obține toate facilitățile disponibile. Skype nu a menționat o data specifică pentru lansarea versiunii WebRTC. Demn de remarcat este faptul că versiunea web nu suportă browser-ul Microsoft Edge în ultima actualizare Windows 10.

plugin

O altă precizare este că folosind aplicația sunteți de acord în mod automat la utilizarea cookies pentru „analiza conținutului personalizat și anunțuri”, potrivit unei notificări din partea de sus a ecranului. Aceasta este o procedură standard pe internet, iar acest lucru nu înseamnă că trebuie să o tratam cu neglijență.

În timp ce instalarea versiunii desktop pentru Skype ar da de înțeles că ești un utilizator frecvent, nu toată lumea vrea să dedice spațiu pe hard disk pentru un program pe care îl vor folosi doar o data. Noua aplicație web ar trebui să fie o alternativă utilă pentru utilizatorii de ocazie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.